9 Şubat 2016 Salı

Nurla Beach ve Nurla Hill Otelkolik'te

Türkiye'nin önde gelen "Muhafazakar Tatil Otelleri" arasında bulunan "Nurla Otelleri" şimdi Otelkolik.com üzerinden güvenle rezervasyon yapılabilir. Nurla markaları önemli bir eksiklik olan Türklere özel tatil anlayış mantığına göre tatil alternatifi sunmaktadır.

Nurla Hill Hotel, Alanya'da tatil yapmak isteyenler için bir alternatif. Tesettürlü tatil yapmak isteyen ama asla kaliteden taviz vermek istemeyenler için misafirlerini bekliyor. Herşey dahil konsepti ile çalışmaktadır.



Nurla Beach Hotel, Bodrum'da herşey dahil konseptinde çalışmaktadır. Uzun yıllık bir tecrübesi bulunan Nurla Beach Hotel'in müşteri hizmetleri konusunda titiz bir kalitesi var. Muhafazakar tatil iseteyenlerin tercih edebilecekleri otellerden birisidir.


1 yorum:

  1. Nurla Hıll için 18_24 mayıs tarihleri arasında yaptığım rezervasyona 10 gün kala beni Esra Palasa yönlendirip her türlü eksik ve yokluğa mahkum edip tatil planımızı berbat eden başta NURLA HILL ve OTELKOLİK i kınıyor Hakkımı helal etmiyorum hiç kimseyede tavsiye etmiyorum.Böyle insanları Allaha havale ediyorum.Hıdır AKINCI

    YanıtlaSil